Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα τα over-the-ear noise canceling ακουστικά AirPods Studio της Apple

*
Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για τα AirPods Studio, την over-the ear πρόταση της Apple με λειτουργία noise cancellation. Η αρχική εκτίμηση που υπήρχε είναι πως τα εν λόγω ακουστικά θα έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ωστόσο νέα αναφορά σημειώνει πως θα κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του πρώτου (μισού). Συγκεκριμένα, αναλυτής τονίζει πως η γραμμή παραγωγής έχει ήδη ανάψει τις μηχανές και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Κάποιοι λένε πως θα μάθουμε περισσότερα στο Apple WWDC στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού μάλλον θα γίνει ξεχωριστά μια online αποκάλυψη. Η τιμή τους φημολογείται πως θα αγγίζει τα 349 δολάρια και θα έρθει σε διάφορους χρωματισμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*